Van Doorne · advocaten · notarissen · fiscalisten

Van Doorne

Over Van Doorne
Van Doorne is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor. Onze zelfstandigheid blijkt uit onze praktijk. We houden er een eigen cultuur en een eigen manier van werken op na. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Curaçao, Aruba, Bonaire en St. Maarten bedienen we een groeiende groep van internationale, zakelijke cliënten. Direct, nuchter en met korte lijnen.

Onze advocaten, notarissen en fiscalisten zijn praktisch en doelgericht en presteren op de toppen van hun kunnen. Ook als junior medewerker of medewerker zul je merken dat de lat hier hoog ligt. Maar we bieden je wel een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin je jezelf kunt overstijgen. We investeren graag in jouw talent.

Maatschappelijk ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons een uitgemaakte zaak. Veel van onze partners bekleden maatschappelijke functies, en ook als kantoor nemen we onze verantwoordelijkheid. Met gedegen juridisch advies leveren we een actieve bijdrage aan, onder meer, de Johan Cruyff Foundation, de CliniClowns en Stichting Kinderen Kankervrij (Kika).

Sport & ontspanning
Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Daarom stimuleren en sponsoren we diverse sportieve activiteiten. Zo nemen we deel aan verschillende hardloopwedstrijden, waaronder de Zevenheuvelenloop en de Dam tot Damloop, en doen we met onze buren, DLA Piper, mee aan de bedrijfshockeycompetitie.
Ook nemen we het op tegen andere advocatenkantoren, en verdedigen we onze eer tijdens de AFAS bedrijfstenniscompetitie. Daarnaast organiseren we elk jaar de Van Doorne skireis en een (junior)medewerkersweekend. Een leuke manier om in beweging te komen en je kantoorgenoten op een andere manier te leren kennen.

't Pleithuys
Ons kantoor zou niet compleet zijn zonder een eigen kroeg. In 't Pleithuys verenigen we het nuttige met het aangename en komen we nabesprekingen en seminars met onze cliënten samen voor een borrel. Bovendien sluiten we er elke vrijdag met elkaar de week af.