kantoor.jpg

van Doorne

Van Doorne is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam en Londen. Wij werken voor nationale en internationale cliënten in het bedrijfsleven, de overheid en de non-profitsector.

Onze advocaten, notarissen en fiscalisten zijn ambitieus, pragmatisch en spreken heldere taal. Zij presteren op de toppen van hun kunnen en ook van onze medewerkers wordt veel gevraagd: bij Van Doorne ligt de lat hoog maar wij hebben ook veel te bieden. Zoals een open en inspirerende werkomgeving en de perfecte voorwaarden om van elke carrière een succes te maken.

Wij bundelen onze krachten

Door onze kennis, ervaring en expertise te bundelen in sectorteams, weten wij altijd precies wat er speelt in het betreffende vakgebied en vinden wij de juiste oplossing voor complexe juridische vraagstukken. Daarnaast zijn wij door deze aanpak in staat om mee te denken over een langetermijnvisie, pro-actief of in opdracht.

Wij kijken om ons heen

Maatschappelijke betrokkenheid zit in de genen van ons kantoor. Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid, zowel op kantoor als daarbuiten. Zo voeren wij een prijswinnend diversiteitsbeleid en vervullen wij samen meer dan 100 maatschappelijke nevenfuncties. Daarnaast investeren wij bijvoorbeeld als Cobra Entrepreneurs in het Cobra Museum in Amstelveen en werken wij op vrijwillige basis samen met onder andere de Johan Cruyff Foundation, CliniClowns en KiKa. Kortom, medewerkers kunnen zich bij ons ook buiten het juridisch kader ontwikkelen.

In beweging blijven

Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Daar zij wij van overtuigd. Sportieve activiteiten kunnen dan ook op onze steun rekenen. Zo nemen wij deel aan hardloopwedstrijden als de Zuidas Run en de Dam tot Damloop en gaan wij regelmatig de strijd met andere advocatenkantoren op het hockey- en voetbalveld. Ook wordt er ieder jaar een Van Doorne-skireis en een stagiair- en medewerkersweekend georganiseerd.

Het nuttige met het aangename verenigen

Wij werken hard, maar nemen ook de tijd om te ontspannen. Op kantoor doen wij dat in onze eigen kroeg, ’t Pleithuys. De perfecte plek om met cliënten na te praten over een bespreking of seminar en om met collega’s een borrel te drinken aan het einde van een drukke week.