solliciteren.jpg

Juridische vacatures

Bij Van Doorne zijn we altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Van juristen verwachten we een bovengemiddelde juridische kwaliteit, ambitie, collegialiteit en gevoel voor commercie. Maar ook moet je goed in teamverband kunnen werken en het Engels uitstekend beheersen.

Onderstaand tref je een overzicht van onze vacatures. Vind je bij de vacatures niet de functie die je zoekt, dan kun je altijd een open sollicitatie sturen. Deze vind je onder aan de pagina.

Startende Kandidaat-notaris

De specialisten van ons notariële team zijn op veel notariële rechtsgebieden actief. Zoals het ondernemingsrecht, (commercieel) vastgoed en financieringen.
Binnen het ondernemingsrecht kennen we twee aandachtsgebieden. We bedienen veel cliënten uit de (semi) publieke sector, zoals het onderwijs, de zorg en charitas, en daarnaast (middel)grote ondernemingen uit binnen-en buitenland.

Binnen het vastgoed is er naast aandacht voor de traditionele goederenrechtelijke elementen ook veel aandacht voor het commerciële voortraject.
Vanzelfsprekend werken we daarbij ook nauw samen met andere praktijkgroepen zoals Ondernemingsrecht, Overheid & Vastgoed en Bank- & Effectenrecht.

Ervaren Kandidaat-Notaris Vastgoed

Onze (kandidaat-)notarissen leveren in de groeiende vastgoedsectie in een geïntegreerd interdisciplinair team van notarissen, advocaten en fiscalisten maatwerk voor commerciële vastgoed- en financieringstransacties, projectontwikkeling en herstructurering. Daarnaast adviseren zij over vastgoed gerelateerd ondernemingsrecht.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

ERVAREN KANDIDAAT-NOTARIS VASTGOED
(vanaf 4 jaar werkervaring)

Advocaat Medewerker Bank- en Financieel Recht

Van Doorne is per direct op zoek naar:
 
ADVOCAAT MEDEWERKER BANK- EN FINANCIEEL RECHT
(vanaf 4 jaar werkervaring)
 

Advocaat Medewerker(s) Arbeidsrecht

Het werken binnen Arbeidsrecht en Pensioen bij Van Doorne is veelzijdig. Er wordt geadviseerd en geprocedeerd in zaken op het gebied van het individuele en collectieve arbeids- en ontslagrecht, maar ook over onder meer medezeggenschapsvraagstukken, (arbeidsrechtelijke aspecten van) overnames, outsourcing en overgang van onderneming, concurrentiegeschillen, Europees en internationaal arbeidsrecht en pensioen. Onze cliënten zijn multinationals en private en publieke ondernemingen uit het topsegment van de markt. Kwaliteit, meedenken met de cliënt en het vinden van een praktische oplossing staan centraal. De groep bestaat op dit moment uit 17 advocaten.

Wij zijn per direct op zoek naar een

ADVOCAAT MEDEWERKER ARBEIDSRECHT
(vanaf 3 jaar werkervaring (deels) binnen het Arbeidsrecht) 

en een

ADVOCAAT MEDEWERKER ARBEIDSRECHT VOOR DE INTERNATIONALE PRAKTIJK
(vanaf 3 jaar werkervaring (deels) binnen het internationale Arbeidsrecht)

ADVOCAAT-MEDEWERKER Zorg & Life Sciences

Ben jij een ondernemend? Heb jij een scherpe blik op de markt? Zoek jij door naar de vraag achter de vraag en ben jij een echte teamplayer?

Dan zijn de specialisten van de sectorgroep Zorg & Life Sciences bij Van Doorne naar jou op zoek!

Open sollicitatie

Wij zijn altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Van Doorne biedt je een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin je veel kunt leren. Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontplooien en eigen verantwoordelijkheden op te bouwen.

Van advocaat-stagiaires verwachten we een bovengemiddelde juridische kwaliteit, ambitie, collegialiteit en gevoel voor commercie. Ook het goed in teamverband kunnen werken en het Engels uitstekend beheersen zijn vereisten.