solliciteren.jpg

Juridische vacatures

Bij Van Doorne zijn we altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Van juristen verwachten we een bovengemiddelde juridische kwaliteit, ambitie, collegialiteit en gevoel voor commercie. Maar ook moet je goed in teamverband kunnen werken en het Engels uitstekend beheersen.

Onderstaand tref je een overzicht van onze vacatures. Vind je bij de vacatures niet de functie die je zoekt, dan kun je altijd een open sollicitatie sturen. Deze vind je onder aan de pagina.

Startende Kandidaat-Notaris Vastgoed

De gedreven specialisten van het Notarieel Vastgoed team zijn op veel notariële rechtsgebieden actief zoals het ondernemingsrecht, (commercieel-) vastgoed en financieringen. In samenwerking met de (vastgoed) advocaten en fiscalisten wordt een stevige vastgoedpraktijk gedreven waar er naast aandacht voor de (traditionele) goederenrechtelijke elementen ook veel aandacht voor het commerciële voortraject is. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Advocaat-stagiaire

Geslepen en gedreven staan we bij Van Doorne op scherp voor de zakelijke belangen van onze nationale en internationale cliënten in het bedrijfsleven, de non-profitsector en de overheid.
Als onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor tonen we onze zelfstandigheid in de praktijk. We houden er een eigen cultuur en een eigen manier van werken op na. Door onze kennis en expertise in verschillende praktijkgroepen en teams te bundelen, bestrijken we het zakelijke recht in de volle breedte en tillen we onze dienstverlening naar een hoger niveau. Zo leveren we meerwaarde. In Nederland en daarbuiten.

Startende Kandidaat-notaris

De specialisten van ons notariële team zijn op veel notariële rechtsgebieden actief. Zoals het ondernemingsrecht, (commercieel) vastgoed en financieringen.
Binnen het ondernemingsrecht kennen we twee aandachtsgebieden. We bedienen veel cliënten uit de (semi) publieke sector, zoals het onderwijs, de zorg en charitas, en daarnaast (middel)grote ondernemingen uit binnen-en buitenland.
Binnen het vastgoed is er naast aandacht voor de traditionele goederenrechtelijke elementen ook veel aandacht voor het commerciële voortraject.
Vanzelfsprekend werken we daarbij ook nauw samen met andere praktijkgroepen zoals Ondernemingsrecht, Overheid & Vastgoed en Bank- & Effectenrecht.

Ervaren Kandidaat-Notaris Vastgoed

Onze (kandidaat-)notarissen leveren in de groeiende vastgoedsectie in een geïntegreerd interdisciplinair team van notarissen, advocaten en fiscalisten maatwerk voor commerciële vastgoed- en financieringstransacties, projectontwikkeling en herstructurering. Daarnaast adviseren zij over vastgoed gerelateerd ondernemingsrecht.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

ERVAREN KANDIDAAT-NOTARIS VASTGOED
(4 tot 8 jaar werkervaring)

Advocaat Medewerker Europees- en Mededingingsrecht

Het team Europees- en Mededingingsrecht bestaat uit gedreven specialisten die hun cliënten ondersteunen bij allerlei Europese en mededingingsrechtelijke aangelegenheden. Wij spelen een belangrijke rol bij grotere fusies en overnames en bij het opzetten en ontmantelen van strategische allianties, distributiesystemen en andere samenwerkingsverbanden. Ook worden wij ingeschakeld als de Autoriteit Consument & Markt (ACM) bij een cliënt op de stoep staat omdat deze ervan verdacht wordt de mededingingsregels te hebben overtreden.
Wij zijn betrokken bij internationale civielrechtelijke schadeclaims die zijn gebaseerd op kartelbesluiten van de Europese Commissie. Daarnaast zijn de leden van onze praktijkgroep actief op diverse andere gebieden van Europees recht, zoals de staatssteunregels en het aanbestedingsrecht. Op al deze gebieden adviseren wij cliënten en staan wij hen bij in procedures voor de ACM, de Europese Commissie en nationale en Europese gerechtelijke instanties.

Advocaat Medewerker met affiniteit met IT

Van Doorne's IT-groep werkt voor zowel vooraanstaande IT-leveranciers als grote afnemers in het bedrijfsleven en de non-profit sector. De IT-groep heeft een leading track record in het adviseren en procederen over IT-aangelegenheden zoals IT-transacties, sourcingdeals, cloud computing, overheidsaanbestedingen, e-commerce en privacy. De advocaten van de IT-groep publiceren geregeld op hun vakgebied. Ook treden zij regelmatig op als spreker op (internationale) congressen en vervullen zij (bestuurs)functies in nationale en internationale organisaties op het terrein van IT en Recht.

Juridische professionals

Bij Van Doorne zijn we altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen.

Van juristen verwachten we een bovengemiddelde juridische kwaliteit, ambitie, collegialiteit en gevoel voor commercie. Maar ook moet je goed in teamverband kunnen werken en het Engels uitstekend beheersen.

Vind je bij de vacatures niet de functie die je zoekt, dan kun je altijd een open sollicitatie sturen.

Advocaat Medewerker Ondernemingsrecht

De expertise Ondernemingsrecht is één van de belangrijkste pijlers van kantoor. Het team is actief en succesvol op het gebied van onder meer vennootschapsrecht, fusies & overnames, private equity, het opzetten van joint ventures, herstructureringen, corporate governance, board room counseling en het behandelen van ondernemingsrechtelijke geschillen (corporate litigation). Tot het cliëntenbestand behoren toonaangevende nationale en internationale ondernemingen en instellingen. Er wordt in zaken intensief samengewerkt met het notariaat en met de fiscalisten binnen kantoor. Veel aandacht wordt besteed aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van medewerkers.

Advocaat Medewerker Zorg & Life Sciences

Ben jij een teamspeler en een ondernemend type, met een scherpe blik op de markt en zoek jij door naar de vraag achter de vraag? Dan zijn onze specialisten van Zorg & Life Sciences naar jou op zoek! Van Doorne is ruim tien jaar geleden als eerste advocatenkantoor in Nederland gaan werken met een volledig aan de zorg toegewijde groep van advocaten, notarissen en fiscalisten. Op basis van onze jarenlange ervaring en gedegen juridische kennis vertalen wij lastige kwesties in transparante business-gedreven oplossingen. Omdat we daar het beste in zijn én het leuk vinden. Wij koppelen juridische deskundigheid aan actuele marktkennis en hebben ruime ervaring met ondernemingsrecht, contractenrecht en bestuursrecht.