solliciteren.jpg

Juridische vacatures

Bij Van Doorne zijn we altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Van juristen verwachten we een bovengemiddelde juridische kwaliteit, ambitie, collegialiteit en gevoel voor commercie. Maar ook moet je goed in teamverband kunnen werken en het Engels uitstekend beheersen.

Onderstaand tref je een overzicht van onze vacatures. Vind je bij de vacatures niet de functie die je zoekt, dan kun je altijd een open sollicitatie sturen. Deze vind je onder aan de pagina.

Advocaat Medewerker Ondernemingsrecht

Van Doorne is per direct op zoek naar een:

ADVOCAAT MEDEWERKER ONDERNEMINGSRECHT
(Vanaf 4 jaar werkervaring)

Professional Support Lawyer - Privacyrecht

Het Van Doorne Privacy Team staat nationaal en internationaal hoog aangeschreven (Chambers Tier 1 en Legal 500 Band 1). Binnen ons team werken 5 privacyspecialisten die zich volledig bezighouden met complexe privacy vraagstukken. Vanwege de toenemende vraag in de markt, mede door de introductie van de meldplicht datalekken en de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, zijn wij op zoek naar een

Startende Kandidaat-notaris

De specialisten van ons notariële team zijn op veel notariële rechtsgebieden actief. Zoals het ondernemingsrecht, (commercieel) vastgoed en financieringen.
Binnen het ondernemingsrecht kennen we twee aandachtsgebieden. We bedienen veel cliënten uit de (semi) publieke sector, zoals het onderwijs, de zorg en charitas, en daarnaast (middel)grote ondernemingen uit binnen-en buitenland.

Binnen het vastgoed is er naast aandacht voor de traditionele goederenrechtelijke elementen ook veel aandacht voor het commerciële voortraject.
Vanzelfsprekend werken we daarbij ook nauw samen met andere praktijkgroepen zoals Ondernemingsrecht, Overheid & Vastgoed en Bank- & Effectenrecht.

Ervaren Kandidaat-Notaris Vastgoed

Onze (kandidaat-)notarissen leveren in de groeiende vastgoedsectie in een geïntegreerd interdisciplinair team van notarissen, advocaten en fiscalisten maatwerk voor commerciële vastgoed- en financieringstransacties, projectontwikkeling en herstructurering. Daarnaast adviseren zij over vastgoed gerelateerd ondernemingsrecht.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

ERVAREN KANDIDAAT-NOTARIS VASTGOED
(vanaf 4 jaar werkervaring)

ADVOCAAT-MEDEWERKER Zorg & Life Sciences

Ben jij een ondernemend? Heb jij een scherpe blik op de markt? Zoek jij door naar de vraag achter de vraag en ben jij een echte teamplayer?

Dan zijn de specialisten van de sectorgroep Zorg & Life Sciences bij Van Doorne naar jou op zoek!

Open sollicitatie

Wij zijn altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Van Doorne biedt je een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin je veel kunt leren. Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontplooien en eigen verantwoordelijkheden op te bouwen.

Van advocaat-stagiaires verwachten we een bovengemiddelde juridische kwaliteit, ambitie, collegialiteit en gevoel voor commercie. Ook het goed in teamverband kunnen werken en het Engels uitstekend beheersen zijn vereisten.

Junior of beginnend advocaat-medewerker met focus op huurrecht

Ter ondersteuning van het team Vastgoed & Bouw zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

JUNIOR OF BEGINNEND ADVOCAAT-MEDEWERKER MET FOCUS OP HUURRECHT
(minimaal 2 á 3 jaar werkervaring)

Het team Vastgoed & Bouw is breed actief binnen het vastgoed en de vastgoedfinanciering. Het team heeft ruime ervaring met (financierings)transacties en herstructurering van commerciële en residentiële vastgoedportefeuilles, omvangrijke (her)ontwikkelingsprojecten en is actief betrokken bij PPS-projecten. Wij adviseren naast beleggers (waaronder (buitenlandse) beleggingsfondsen en private-equity-huizen), banken en ontwikkelaars, ook aannemers, overheden en woningcorporaties. Het team bestaat uit advocaten, notarissen en fiscalisten, die allen nauw samenwerken.