solliciteren.jpg

Juridische vacatures

Bij Van Doorne zijn we altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen. Van juristen verwachten we een bovengemiddelde juridische kwaliteit, ambitie, collegialiteit en gevoel voor commercie. Maar ook moet je goed in teamverband kunnen werken en het Engels uitstekend beheersen.

Onderstaand tref je een overzicht van onze vacatures. Vind je bij de vacatures niet de functie die je zoekt, dan kun je altijd een open sollicitatie sturen. Deze vind je onder aan de pagina.

Junior of beginnend advocaat-medewerker met focus op huurrecht

Het team Vastgoed & Bouw is breed actief binnen het vastgoed en de vastgoedfinanciering. Het team heeft ruime ervaring met (financierings)transacties en herstructurering van commerciële en residentiële vastgoedportefeuilles, omvangrijke (her)ontwikkelingsprojecten en is actief betrokken bij PPS-projecten. Wij adviseren naast beleggers (waaronder (buitenlandse) beleggingsfondsen en private-equity-huizen), banken en ontwikkelaars, ook aannemers, overheden en woningcorporaties. Het team bestaat uit advocaten, notarissen en fiscalisten, die allen nauw samenwerken.

Ter ondersteuning van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

JUNIOR OF BEGINNEND ADVOCAAT-MEDEWERKER MET FOCUS OP HUURRECHT
(minimaal 2 á 3 jaar werkervaring)

Advocaat-Stagiaire

Wanneer je bij Van Doorne werkt, werk je iedere dag met specialisten samen om de belangen van onze cliënten de behartigen. Dat doen wij voor elke sector, op vele rechtsgebieden, zowel vanuit Amsterdam als Londen. Daarbij geloven wij in persoonlijke aandacht en een hechte samenwerking. Zowel met onze cliënten als met elkaar. Van Doorne is groot genoeg om alle specialismen in huis te hebben én klein genoeg om elkaar te vinden.

Onze advocaten, notarissen en fiscalisten acteren op topniveau. En ook van jou vragen we een scherpe geest en een pro-actieve houding. Maar we verwachten vooral dat je boven het maaiveld uit wilt steken en al je talent gebruikt om een echte stap te maken.Van Doorne biedt je een omgeving waarin je je kunt blijven ontwikkelen, maar waar ook veel van je wordt verwacht.

Startende Kandidaat-Notaris Vastgoed

De gedreven specialisten van het Notarieel Vastgoed team zijn op veel notariële rechtsgebieden actief zoals het ondernemingsrecht, (commercieel-) vastgoed en financieringen. In samenwerking met de (vastgoed) advocaten en fiscalisten wordt een stevige vastgoedpraktijk gedreven waar er naast aandacht voor de (traditionele) goederenrechtelijke elementen ook veel aandacht voor het commerciële voortraject is.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

STARTENDE KANDIDAAT-NOTARIS VASTGOED

Startende Kandidaat-notaris

De specialisten van ons notariële team zijn op veel notariële rechtsgebieden actief. Zoals het ondernemingsrecht, (commercieel) vastgoed en financieringen.
Binnen het ondernemingsrecht kennen we twee aandachtsgebieden. We bedienen veel cliënten uit de (semi) publieke sector, zoals het onderwijs, de zorg en charitas, en daarnaast (middel)grote ondernemingen uit binnen-en buitenland.

Binnen het vastgoed is er naast aandacht voor de traditionele goederenrechtelijke elementen ook veel aandacht voor het commerciële voortraject.
Vanzelfsprekend werken we daarbij ook nauw samen met andere praktijkgroepen zoals Ondernemingsrecht, Overheid & Vastgoed en Bank- & Effectenrecht.

Ervaren Kandidaat-Notaris Vastgoed

Onze (kandidaat-)notarissen leveren in de groeiende vastgoedsectie in een geïntegreerd interdisciplinair team van notarissen, advocaten en fiscalisten maatwerk voor commerciële vastgoed- en financieringstransacties, projectontwikkeling en herstructurering. Daarnaast adviseren zij over vastgoed gerelateerd ondernemingsrecht.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

ERVAREN KANDIDAAT-NOTARIS VASTGOED
(4 tot 8 jaar werkervaring)

Advocaat Medewerker Bank- en Financieel Recht

Van Doorne is per direct op zoek naar:
 
ADVOCAAT MEDEWERKER BANK- EN FINANCIEEL RECHT
(4 tot 5 jaar werkervaring)
 

Advocaat Medewerker Europees- en Mededingingsrecht

Het team Europees- en Mededingingsrecht bestaat uit gedreven specialisten die hun cliënten ondersteunen bij allerlei Europese en mededingingsrechtelijke aangelegenheden. Wij spelen een belangrijke rol bij grotere fusies en overnames en bij het opzetten en ontmantelen van strategische allianties, distributiesystemen en andere samenwerkingsverbanden. Ook worden wij ingeschakeld als de Autoriteit Consument & Markt (ACM) bij een cliënt op de stoep staat omdat deze ervan verdacht wordt de mededingingsregels te hebben overtreden.

Wij zijn betrokken bij internationale civielrechtelijke schadeclaims die zijn gebaseerd op kartelbesluiten van de Europese Commissie. Daarnaast zijn de leden van onze praktijkgroep actief op diverse andere gebieden van Europees recht, zoals de staatssteunregels en het aanbestedingsrecht. Op al deze gebieden adviseren wij cliënten en staan wij hen bij in procedures voor de ACM, de Europese Commissie en nationale en Europese gerechtelijke instanties.

Advocaat Medewerker(s) Arbeidsrecht

Het werken binnen Arbeidsrecht en Pensioen bij Van Doorne is veelzijdig. Er wordt geadviseerd en geprocedeerd in zaken op het gebied van het individuele en collectieve arbeids- en ontslagrecht, maar ook over onder meer medezeggenschapsvraagstukken, (arbeidsrechtelijke aspecten van) overnames, outsourcing en overgang van onderneming, concurrentiegeschillen, Europees en internationaal arbeidsrecht en pensioen. Onze cliënten zijn multinationals en private en publieke ondernemingen uit het topsegment van de markt. Kwaliteit, meedenken met de cliënt en het vinden van een praktische oplossing staan centraal. De groep bestaat op dit moment uit 17 advocaten.

Wij zijn per direct op zoek naar een

ADVOCAAT MEDEWERKER ARBEIDSRECHT
(met circa 3 tot 5 jaar werkervaring (deels) binnen het Arbeidsrecht) 

en een

ADVOCAAT MEDEWERKER ARBEIDSRECHT VOOR DE INTERNATIONALE PRAKTIJK
(met circa 3 tot 5 jaar werkervaring (deels) binnen het internationale Arbeidsrecht)

ADVOCAAT-MEDEWERKER Zorg & Life Sciences

Ben jij een ondernemend? Heb jij een scherpe blik op de markt? Zoek jij door naar de vraag achter de vraag en ben jij een echte teamplayer?

Dan zijn de specialisten van de sectorgroep Zorg & Life Sciences bij Van Doorne naar jou op zoek!

Juridische professionals

Bij Van Doorne zijn we altijd geïnteresseerd in getalenteerde mensen.

Van juristen verwachten we een bovengemiddelde juridische kwaliteit, ambitie, collegialiteit en gevoel voor commercie. Maar ook moet je goed in teamverband kunnen werken en het Engels uitstekend beheersen.

Vind je bij de vacatures niet de functie die je zoekt, dan kun je altijd een open sollicitatie sturen.