Advocaat-Stagiaire Bank- en Financieel Recht

Van Doorne is per direct op zoek naar:

ADVOCAAT-STAGIAIRE BANK- EN FINANCIEEL RECHT

Solliciteer Direct!

Voor de groeiende cross-border vastgoedfinancieringspraktijk van kantoor. Onze advocaten leveren in een geïntegreerd interdisciplinair team van notarissen, advocaten en fiscalisten maatwerk voor Nederlandse en buitenlandse financiers, beleggers en ontwikkelaars bij de juridische advisering over commerciële vastgoed- en projectfinancieringstransacties, herstructureringen daarvan, aan- en verkoop van vastgoedkredietportfolio's, CMBS en andersoortige repackagings van vastgoedkrediet. Wij werken daarbij zowel vanuit ons kantoor in Amsterdam, als vanuit ons kantoor in Londen.

Van Doorne biedt jou een uitdagende omgeving waarin je je kunt blijven ontwikkelen, en waar ook veel van jou wordt verwacht. Zo hechten wij vanzelfsprekend veel belang aan juridische kwaliteit en een vloeiende beheersing van de Engelse taal, maar ook aan zaken als collegialiteit, ambitie en zelfstandigheid in je praktijkvoering. Beheersing van de Duitse taal strekt tot aanbeveling.

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met:

Wendy Arends-Verhoeff, Teamleader Recruitment
020 6789 342
Arends@vandoorne.com

Voor vragen over de inhoud van de werkzaamheden kun je contact opnemen met:

Angelique Thiele, partner Bank- en Financieel recht
020 6789 268
Thiele@vandoorne.com

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de procedure?

Alle ingestuurde stukken worden voorgelegd aan onze sollicitatiecommissie, bestaande uit een aantal partners. De leden van de commissie maken een eerste selectie. Als deze positief is, dan word je spoedig na ontvangst van de brief uitgenodigd. De eerste selectie bestaat uit een online assessment (Connector Ability en de Big Five Personality). Bij het assessment beoordelen we je persoonlijkheid en je cognitieve vaardigheden. Indien de score op de Connector Ability positief is, dan wordt je uitgenodigd voor een oriënterend selectiegesprek met een partner en een HR-adviseur. Als de eerste selectieronde wederzijds naar wens verloopt, organiseren wij op korte termijn een tweede selectieronde. In het eerste gedeelte van de tweede ronde wordt je gevraagd aan de hand van een stelling een kort betoog te schrijven, meestal rondom een (actueel) juridisch onderwerp. De stelling wordt bij aankomst op kantoor uitgereikt. In het tweede gedeelte heb je een gesprek met twee partners. In dit gesprek wordt de stelling en je betoog besproken. Ook is dit het moment om dieper in te gaan op de scriptie. Ter afsluiting volgt een informeel gesprek met twee advocaat-stagiaires, waarin je een goede indruk krijgt van onze manier van samenwerken, opleiding in de praktijk, sociale activiteiten en de cultuur van het kantoor. Na de tweede selectieronde ontvang je binnen enkele dagen bericht of wij je een aanbieding willen doen om bij ons te komen werken. Neem voor meer informatie contact op met één van onze HR-adviseurs, zij informeren je hier graag over.